Pretraživanje

 

Ovl. računovođe

Zagreb – XXVII. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
III. ispitni rok – 9. 9. 2017.

 

Ovl. rač. forenzičari

Zagreb – III. generacija

Rezultati zadnjeg ispita
IV. ispitni rok – 17. 10. 2015.

 

Publikacije

Journal of Accounting and Management

Zbornici radova - RIM

 

RRiF grupa

 

Benedikt Kotruljević

Sastanak Glavnog odbora Udruge „Hrvatski računovođa“

Udruga „Hrvatski računovođa“ održala je 25. listopada 2013. sastanak Glavnog odbora.

Temeljem predloženog i usvojenog dnevnog reda, članovi su obaviješteni o djelovanju Udruge u razdoblju od održavanja prethodnog sastanka. Raspravljalo se o međunarodnoj konferenciji Udruge koja je održana u lipnju 2013. u Zagrebu, izdavanju časopisa Udruge Journal of Accounting of Management, izvođenju programa ovlašteni računovođa te ovlašteni računovodstveni forenzičar i dr.

U tijeku su upisi u novi ciklus izvođenja programa ovlašteni računovođa u Zagrebu, Splitu i Rijeci te pripreme za održavanje godišnje izborne skupštine. Raspravljalo se također o izboru novog vodstva Udruge. Na skupštini 25. listopada 2013. članovi Udruge trebaju predložiti i izabrati osobe koje će dalje voditi Udrugu. Članovi glavnog odbora također su upoznati s dnevnim redom i radnjama u vezi s provedbom godišnje izborne skupštine.

Prezentirana su financijska izvješća za 2012. kao i izvješće o poslovanju Udruge u devetomjesečnom razdoblju 2013. Predmet sastanka bilo je i održavanje savjetovanja Udruge u 2014., putovanje članova Udruge u sljedećoj godini i izvršenje plana i programa rada Udruge u 2012./2013.